In order to be irreplaceable,
one must be different

Coco CHANEL

Jewelry has the power
to be this one little thing
that makes you feel uniques

ELIZABETH TAYLOR

Luxury Jewelry
Përzgjidhni mundësi
Përzgjidhni mundësi
Shto në shportë
Shto në shportë
Shto në shportë
Shto në shportë
Shto në shportë
Shto në shportë
Sale
Përzgjidhni mundësi
179.00 
Sale
Përzgjidhni mundësi
169.00 
Sale
Përzgjidhni mundësi
149.00 
Sale
Përzgjidhni mundësi
350.00 
Sale
Përzgjidhni mundësi
129.00 
Sale
Përzgjidhni mundësi
250.00 
Sale
Përzgjidhni mundësi
399.00 
Sale
Përzgjidhni mundësi
470.00 
Argjendaria Albani
About Brand
Argjendaria Albani përfshin një gamë të gjerë të stolive nga ari dhe argjendi, të cilat në vetvete mbartin një botë të bukur, të ndjeshme dhe plot emocione. Secila nga stolitë karakterizohet nga modeli i saj unik dhe është e punuar me shumë mjeshtëri, si të tilla ju mundësojnë që ju të shprehni stilin unik që keni. Në qytetin e bukur dhe me shumë histori të Kosovës, në Podujevë, në vitin 2001 u hap njëra ndër argjendaritë e parë në qytet, Argjendaria Abani. Një rrugëtim i bukur dhe plot sfida deri më sot, por mbi të gjitha i paharrueshëm.
  • Free Delivery
  • Money Back Guarantee
  • 24/7 Support
  • High quality
Customers Reviews
Latest News

Be aware of all the events in the world of jewelry.

Grand Luxor Jewelry
Collection

New in our shop

Subscribe To Newsletter